Book
Nu

Når vi i Danmark taler om kultur, tænker mange på H.C. Andersen, Matador, pølsevogne, Dannebrog og andet, som ungdommen i dagens Danmark ikke nødvendigvis kan relatere til. I hiphop er der en bred forståelse for, at det er de unge, der skaber bølgen og definerer kulturen. Sådan mener vi også, det bør være i den bredere kulturforståelse og identitetsdannelse.

Derfor har vi i Rapolitics skabt rap-workshopformatet Claim Din Kulturarv, som rejser spørgsmål om dansk kulturarv og identitet. Workshoppen tilbyder en ny og anderledes måde at tænke på kultur, da den lægger op til en selvdefinerende kulturforståelse for unge i Danmark. Deltagerne bliver opfordret til at reflektere, debattere og udtrykke sig om deres eget kulturelle ophav. De bliver hørt i debatten om, hvad dansk kulturarv er, og de bliver bevidste om deres egen forståelse for kultur som begreb. Rapolitics’ rap-coaches udfordrer eleverne til at udtrykke sig om kulturarv gennem rap og hjælper dem med at omsætte diskussioner og holdninger til rim og rytme, som til sidst fremføres foran de andre deltagere. Workshoppen er tilrettelagt sådan, at deltagerne oplever progression fra at være kulturbærere til kulturforbrugere – og til sidst kulturskabere.

Varighed:
5 timer
Pris:
7.500 kr
Pris:
7.500 kr

Ved workshops udenfor skoletiden tillægges moms på alle priser.

Ved bookinger på Fyn eller Lolland-Falster tillægges et rejsegebyr på 1.000 kr., og i Jylland og på Bornholm et rejsegebyr på 2.000 kr.

Flere

Workshops

OPLÆG OG PERFORMANCES