Om storytelling-oplæg

Skarpe inkluderende oplæg fra unge storytellers med flygtningebaggrund. Vores storytellers tager udgangspunkt i deres egne oplevelser og historier for at åbne op for en diskussion med deltagerne om emner som danskhed, fremmedgørelse, seksualitet, flygtningedebat og racisme. Oplæggene kan bruges på arbejdspladser som en øjenåbner for, hvordan man kan skabe inklusion hos lige netop jer.

Praktiske informationer

  • Målgruppe Organisationer, arbejdspladser, kreative grupper
  • Booking info@rapolitics.org

Priscilla

Beskrivelse af Priscillas oplæg kommer snart…

Manilla

Manillas oplæg handler om mediernes manglende repræsentation og negative præsentation af etniske minoriteter, og hvordan dette påvirker hende som ung kvinde med flygtningebaggrund.

Muddi

Muddi tager i sit oplæg publikum med tilbage til Israel/Palæstina-konflikten, hvor hans familie har rødder, og kobler det op på den globale flygtningesituationen samt hans liv i Danmark.

Basir

Basirs personlige fortælling tager udgangspunkt i dét at føle sig forkert som ung, når man oplever, at den eneste repræsentation af ens bagland er Osama Bin Laden og 9/11. Som Basir vokser op, opdager han, at Mellemøsten er meget mere end krig og ødelæggelse, og det hjælper ham til at være stolt af sig selv og sit hjemland.

Muhibo

Muhibo læser op af sine poetiske tekster, som er en blanding af erindringer fra borgerkrigen i Somalia og hendes eget tankespind. Hun reflekterer over, hvordan kunst kan have en terapeutisk effekt, og hvordan den har hjulpet hende til at udrykke sig overfor andre, til at forstå sig selv bedre og forene sig med sin baggrund.