Om Hip Hop Hub

Rapolitics har siden 2016 med støtte fra Nordea-fonden etableret det første landsdækkende netværk for hiphopaktører i Danmark. I første del af projektet har vi engageret tusindvis af unge i hiphopkulturen gennem workshops, seminarer og nyfortolkninger af den danske kulturarv, ligesom vi har lanceret Danmarks første hiphopsamling kurateret af unge.

Se mere om hiphopsamlingen her

I 2020 har vi taget hul på et nyt kapitel i Hip Hop Hubs historie med et ønske om fortsat at arbejde fokuseret med at uddanne morgendagens unge kulturentreprenører. Vi skal give et landsdækkende vitaminindskud til ungekulturen gennem flere lokale kulturaktiviteter og events skabt af unge for unge.

Gå på opdagelse i Hip Hop Hub-netværket her

Netværkets målsætninger

  • At samle og styrke hiphopaktører i hele landet og skabe samarbejde på tværs

  • At give unge et talerør og etablere en platform for medborgerskab og alternativ demokratiforståelse via hiphop

  • At skabe refleksion og debat samt invitere til dialog drevet af unge med forskellige baggrunde fra hele landet

  • At bygge bro mellem lokal ungdoms- og hiphopkultur og det mere etablerede kultur, uddannelses- og foreningsliv

  • At uddanne flere unge kulturskabere og klæde flere unge på til at stå på scenekanter landet over

FYRTÅRNE

Vores fyrtårnene i Jylland, på Sjælland og i Hovedstaden er regionale go-to organisationer, som er med til at forankre Hip Hop Hub-netværket lokalt og styrke ungekulturen i hele landet.

Ved hvert fyrtårn finder du kyndige coaches med bred erfaring i udtryksformer som rap, dans, DJ’ing og graffiti og toptjekkede ungeteams, som uddannes i kulturskabelse.

Vores fyrtårne er de oplagte samlingspunkter, hvor unge kan skabe lokal kultur for og med andre unge i kreative fællesskaber.