PIECES FOR PALESTINE: Vi sætter Palæstina på dagsordenen, på spillelister og på verdenskortet!

Vi har søsat et nyt internationalt projekt – Pieces for Palestine: Et kulturskabende samarbjede, der skal engagere både danske og palæstinensiske unge i kampen mod undertrykkelse.

Read more

Rumkraft bliver officielt Hip Hop Hub-fyrtårn: Et fælles mål om et åbent og frit kunst- og kulturmiljø

Foto: Rasmus Kjærbo

Foto: Rasmus Kjærbo

Vi fortsætter med løbende at løfte sløret for de nøgleorganisationer, som i fremtiden kommer til at spille en stor rolle i udfoldelsen af Hip Hop Hub. De officielle ‘Hip Hop Hub-fyrtårne’ skal være med til at skabe endnu mere kultur for og med endnu flere unge i hele landet. Hvordan det skal ske, og hvem de udvalgte organisationer er, kan du læse mere om her.

Read more

Rapolitics vælger ny bestyrelse og forperson

Foto: Manilla Ghafuri // Af Nikoline Skaarup

Efter den årlige generalforsamling i foreningen er fire nye medlemmer valgt ind i bestyrelsen. Vi får samtidig vores yngste forperson til dato i storytelleren og aktivisten Manilla Ghafuri.

Read more

JB10 bliver en del af Hip Hop Hub-fyrtårn Sjælland: »Hiphop er kærlighed«

Foto: Christoffer Tauber

Vi er tilbage efter sommerferien og er endnu engang klar til at løfte sløret for en af de nøgleorganisationer, som i fremtiden kommer til at spille en stor rolle i udfoldelsen af Hip Hop Hub. De officielle ‘Hip Hop Hub-fyrtårne’ skal være med til at skabe endnu mere kultur for og med endnu flere unge i hele landet. Hvordan det skal ske, og hvem de udvalgte organisationer er, kan du læse mere om her.

Read more

Nicklas Bertelsen sætter ord på ensomheden i podcast for unge: »Som kultur finder vi det enormt skamfuldt at tale om«

Foto: Jon Bjarni Hjartason

Når Nicklas Bertelsen sætter sig bag mikrofonen og tænder for optageren, går han i dybden med et af de emner, vi har sværest ved at tale om. I en podcast-serie på Blocklabs interviewer han personer, der alle har eller har haft ensomhed helt tæt inde på livet.

Read more

North Urban Art Studio bliver officielt Hip Hop Hub-fyrtårn: »Vi glæder os til at lave nogle fantastiske projekter sammen«

Foto: North Urban Art Studio

I den kommende tid vil vi introducere flere danske organisationer, som vi i fremtiden vil indgå et tæt samarbejde med for at skabe endnu mere kultur for og med endnu flere unge i hele landet. Organisationerne bliver officielle ‘Hip Hop Hub-fyrtårne’. Hvad det går ud på, og hvem den første organisation er, kan du læse meget mere om her. 

Read more

SULKA bruger hiphop som terapi: »Jeg fandt en måde, hvor min sorg kunne få værdi«

Foto: Marie Stephensen

Siden SULKA var teenager, har hiphoppen været hendes terapeutiske og kreative ven, der har givet hendes sorger værdi og banet vejen for at omsætte vrede til kreativitet. Mød en af landets mest spændende nye rap-debutanter, og hør om vejen frem til udgivelsen af debutalbummet Epoker.

Read more

RAPOLITICS søger studentermedarbejder til event- og projektledelse

Brænder du for hiphop og empowerment af unge? Vil du være med til at skabe en lille festival på Ungdomsøen for omkring 100 unge? Har du projektledelseserfaring? Er du studerende? Så er det dig, vi leder efter!

Read more

B-Girl AnSo lærer andre unge at breake: »For mig er det et frirum at få lov at være fysisk«

Foto: Monika Kadlubcová

Mød Annesofie, som bruger breakdance til at give slip på tankerne og lade kroppen følge de impulser, musikken giver. De kommende uger giver Annesofie glæden for break videre i sit virtuelle danserum for unge på læringsplatformen bloklabs.dk. 

Read more

På Blocklabs blomstrer hiphopkulturen, mens nye fællesskaber slår rødder blandt udsatte unge

Foto: Block Labs logo

Der er lange udsigter til, at vi igen kan omgås socialt, som vi er vant til, og det får behovet for at skabe nye og kreative mødesteder i den digitale sfære til at stige. blocklabs.dk er stedet, hvor unge kan rykke på deres interesse for hiphopkultur og kreativ udfoldelse gennem læring, trygge aktiviteter og nærværende fællesskaber. Udover at blive den sejeste DJ i blokken og spytte rim i søvne opnår deltagerne ny viden og bygger relationer til andre unge på tværs af geografi og social baggrund.

Read more