I kan blive medlem af Hip Hop Hub, hvis I er en forening, ungegruppe, kulturinstitution, NGO, kommunal platform eller lignende, der brænder for at give unge en stemme.
Fællesnævneren er, at alle medlemmer arbejder for at styrke unge (primært de 13-30-årige). Vi deler vores medlemmer op i to medlemstyper:

 I kan blive MEDSPILLERE, hvis I arbejder med unge, men ikke direkte med hiphop og urbane udtryksformer. For at søge vores puljemidler til at lave ungeprojekter, skal I som medspiller alliere jer med en medskaber, der arbejder direkte med udtryksformerne.

I kan blive MEDSKABERE, hvis I arbejder direkte med hiphop og urbane udtryksformer inklusiv spoken word, storry telling og poesi. Som medskabere kan I søge vores puljemidler til at skabe jeres eget ungeprojekt. Hvis I går sammen med en medspiller, giver det mulighed for at søge ekstra midler. Se andre fordele ved at samarbejde med medspillere herunder.

Samarbejde på tværs af medlemstyper

Vi opfordrer medspillere og medskabere til at arbejde sammen. Hvor medspillerne kan bidrage med rammer, projektledelse, faciliteter og en bred gruppe af unge deltagere, kan medskaberne bidrage med udøvende kunstnere, der kan undervise på workshops og afholde events og koncerter med mere. Et aktuelt eksempel er National Museet (medspiller), som samarbejder med RAPOLITICS (medskaber) om en række workshops under titlen “I Danmark er jeg født”. National Museet sætter rammerne og introducerer eleverne til guldalderen og H.C Andersens formidling af dansk identitet gennem en rundvisning på museet. Efterfølgende kommer RAPOLITICS´rap coaches på og giver eleverne redskaber til at skrive deres egen nutidige rapfortolkning af H. C. Andersens “I Danmark er jeg født”.

Hvis I gerne vil være medlem, skal I downloade vores ansøgningsskema og sende det til: info@rapolitics.org

 

Se hvem der er med lige nu her